Een bijzonder project is al weer achter de rug. Binnen zes weken vanaf ‘nul’ een voorstelling maken met zeven mensen van zeer diverse pluimage (Marcel Vaandrager, kunstenares Pablo, Tessa van den Brink, Daniëlle Stellingwerff, Pip Alblas, Marvin Kneefel en ondergetekende), onder leiding van regisseur John de Heij. Dat was in het kort ‘De Muziekbakkerheij’ in het Goudse theater ‘De Theaterbakkerheij’.

(foto’s: Damminga fotografie)

Op 6 maart stonden we voor een volle zaal met een voorstelling die bestond uit muziek, zang, poëzie, beeldende kunst, verhaal en spel. Het thema ‘Spiegel(en)’ liep als een rode draad door de voorstelling. Ik mocht openen met een kort gedicht:

Het was in meerdere opzichten een onvergetelijk project! Hoogtepunten voor mij persoonlijk waren de nummers ‘Vol’ (foto hieronder), waarvan ik de tekst al een aantal jaren had liggen, maar dat nu in samenwerking met Marvin Kneefel ook muzikaal vorm kreeg en ‘Voor twee’, een persoonlijke vertaling van het prachtige chanson ‘Ma fille’ (Serge Reggiani), die ik voor het eerst voor publiek zong.